Jak w tytule Jest to oficjalne, polskie podforum dla wszystkich zainteresowanych nadchodzącą ARG The Black Watchmen. Możecie tutaj swobodnie, w Ojczystym języku dzielić się opiniami, spostrzeżeniami i problemami. Zachęcamy do rozmów na temat waszych oczekiwań względem rozgrywki i poprzednich doświadczeń z ARG. Opowiedzcie nam również, co zachęciło was do przyłączenia się do TBW. Prosimy o unikanie danych osobowych, ostrego języka i ogólnie - frustracji --- Jeżeli macie jakieś pytania, odpowiem w miarę możliwości - pamiętajcie jednak, jestem tylko prostym moderatorem
Czołem Jak pewnie widzisz dużo się tu jeszcze nie dzieje, ale kto wie, może z czasem sytuacja się zmieni.. Z ciekawości - Co sądzisz o tym, związanym z TBW, z czym dotąd miałeś styczność?
Jak do tej pory zaczeło się od arg zrobione przez Inventory Traders ( grupa na steamie ) związana z Cloud Chamber http://forums.blackwatchmen.com/index.php?threads/so-i-hear-you-like.119/ Dzięki pomocy Gr3ya poznałem ARG i zdobyłem Cloud Chamber ^^ . Jeżeli chodzi o TBW to również od niego, ale dzięki wcześniejszym zainteresowaniu w CC również chciałem poznać TBW. Oczywiście zagłosowałem na Greenlit, chociaż ominąłem okazję pomocy dla twórców na Kickstarterze ( fundusze ) . Przetestowałem 1.1.2 alpha oraz 2.0.5 oraz jestem pod wielkim wrażeniem, w jaki sposób arg może być ukazane w tak przyjemny sposób. Jak na razie jestem na zadaniu nr 16, lecz bez pomocy innych miałbym kłopoty w rozwiązaniu ich
Witam Szanownych Agentów. Cieszę się, że mogę dołączyć do tego szacownego grona. Clearence level: Yellow.
Witam polskich agentów. Jestem Murdock Night, świeży agent TBW. Pozdro, Murdock Night Agent TBW P.S.: Mam nadzieje ze to sub-forum jeszcze żyje.