Having Some Issues Logging In (beta 3.0.9)

Discussion in 'Technical Support' started by Dimitrakops, Apr 11, 2015.

  1. Dimitrakops

    Dimitrakops New Agent

    Hello,

    I am a new agent. Just signed up yesterday. I am having some trouble at the login screen. The login doesn't seem to recognize my Agent Name or e-mail. When I ask for password recovery, it claims my e-mail address does not exist. If I try to "sign up", it tells me that I already have an account with my e-mail address.

    I am very excited to play. Anyone have a remedy for me?

    Dimitrakops
     
  2. Anashel

    Anashel Puppet Master Staff Member

    Check your PM. =) I'll try to fix it on our side.
     
  3. glasspuppet

    glasspuppet Gold Member

    Hello. I am experiencing the exact same issue!
     
  4. Anashel

    Anashel Puppet Master Staff Member

    Do you have a _ in your email?
     
  5. glasspuppet

    glasspuppet Gold Member

    Nope, no _

    Edit: I was able to access beta by re-creating my account, using the exact same info I used every other time. Weird, but seems to be working now that I've done that.
     
    Last edited by a moderator: Apr 12, 2015
  6. Lilith

    Lilith Active Agent

    Hey hi, I'm having a few issues registering on the new beta and was wondering if anyone could help? It doesn't seem to recognize my information. The handy dandy flippy triangle will pop up, but then it will vanish and nothing happens.
     
  7. Anashel

    Anashel Puppet Master Staff Member

    Hi Lilith!
    Could you try registering under a new account? I'll PM you to see how I can fix your current account.
     
  8. CPT.crush

    CPT.crush Active Agent

    same ... o_O
     
  9. maloki

    maloki New Agent

    *edit* nvm I re-registered and its fine for me.
     
  10. CPT.crush

    CPT.crush Active Agent

    gotcha.....

    ;)
     

Share This Page