Game crashes (around) 5-10 sec after logging in

Discussion in 'Technical Support' started by Artechz, Nov 5, 2017.

  1. Artechz

    Artechz New Agent

    Hi! I am trying to play closed beta 0.8.9 but after some seconds in the mission list screen (after logging in) two thing (2 different ways of crashing) happen depending on if I'm running it on the Nvidia Card or on the IntelHD integrated graphics:
    On Nvidia: windows problem reporter pops up saying 'too many threads' (window title: fatal error in gc).
    On Intel: a window pops up saying game has crashed and check crash report on x folder (files attached to post).

    This happens always, couldn't find a way to make it not crash; tried windowed mode, switching on which graphic processor is running on, changing graphic settings (detailed - fastest), changing resolution, ...; nothing worked yet.
    Thanks for your time.

    I am playing on a laptop with the following specs (data from dxdiag.txt, attached to post):
    CPU: Intel i7-6700-HQ @2.60 GHz (8 CPUs) (max @3.24 GHz)
    GPU: NVIDIA GeForce GTX 960M (4GBs)
    RAM: 16 GBs
    OS: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 15063) (15063.rs2_release.170317-1834)
    Laptop model: GL552VW (Asus ROG)
    BIOS: GL552VW.216
     

    Attached Files:

  2. andrea

    andrea Active Agent

    the same for me. i enter the game, i log in , i choose the mission (M.I.A.) i use sfuzzer, after 10 seconds blank scrin and the game crash.. is a strange things because i play the game since 1 month..
     
    Artechz likes this.
  3. Anashel

    Anashel Puppet Master Staff Member

    I'll ask the team to test the mission again. We did some changes on the server for the closed beta, technically this should not impact the alpha. I'll let you know asap.
     
  4. andrea

    andrea Active Agent

    hi anashel, have you news? necause i cant play the game since 1 week.. the game give me network error when i launch a command (sfuzzer, osintscan) please help me, i buy the game and i cant play... thank you
     
  5. Anashel

    Anashel Puppet Master Staff Member

    Hi!

    @codex-13 Will test out all the Alpha mission this weekend and what is going on.
     
  6. andrea

    andrea Active Agent

    Thanks you !! The new trailer released on Facebook is a bomb !!
     
  7. andrea

    andrea Active Agent

    i try the game at my office and it works :(( i have no make changes on my personal Pc.. i dont know what to do.. i try to re-download the game and make antivirus off, firewall off, make an exception on my antivirus, launch the game as administrator mode..
     
  8. codex-13

    codex-13 Archivist

    We were able to reproduce the bug, and it's being looked at. If you're OK with it, can you send a PM to myself and/or @Anashel with information on your office computer and your personal computer, so we can see how they are different?
     
  9. andrea

    andrea Active Agent

    one question : have you released an upgrade today? because my Launcher prposed me an upgrade.
    I have disinstalled my Avg Free antivirus and reinstalled it and the game is ok now. my personal pc is an i7, ati radeon 390, 16gb ram so is a good pc.. win10 64bit.. actually the game works..
     
  10. Anashel

    Anashel Puppet Master Staff Member

    Yes, we had a patch, did it fix the game for you?
     
  11. andrea

    andrea Active Agent

    yes is ok now. thank you. sorry one question Anashel.. i finish all the missions.. how i play at the mission A018? please be clear because i dont speak english very well :)
     
  12. Artechz

    Artechz New Agent

    I'm good too. Now I can access main screen and everything else. I'm just having another bug where I can't submit commands at all, my 'enter'/'return' key doesn't seem to work when I try to submit commands but it does work when logging in StingerOS. I tried changing input controls when settings window pops up before game starts to run and it hasn't work either.
     
  13. Dax

    Dax Active Agent

    I seem to be having an issue with the game crashing after logging. i have restarted the game from the beginning but i am still crashing roughly about 5-10 seconds after launching. is there a patch or something that would fix the problem?
     
  14. Anashel

    Anashel Puppet Master Staff Member

    @Artechz @Dax Are you using the Alpha or the Closed Beta client?
     

Share This Page